xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Kendileri Küçük, Yürekleri Kocaman
_x000D_

İnci Tanesi Gündüz Bakımevi_x000D_ ve Kreşinde eğitim alan minik öğrenciler geleneksel hale getirdikleri bağış_x000D_ kampanyaları ile ihtiyaçlılara yardım etmeye devam ediyor. Kendilerinin yaptığı_x000D_ kumbaralarda topladıkları harçlıkları ile ihtiyaçlılara yardım yaparak_x000D_ yardımlaşma paylaşma ve işbirliğini öğrenen çocuklar bu davranışları ile örnek_x000D_ oluyorlar.

_x000D_ _x000D_

İnci Tanesi Gündüz Bakımevi_x000D_ ve Kreşinde eğitim alan minik öğrenciler, sene başında kendi elleriyle_x000D_ yaptıkları kumbaralarda biriktirdikleri harçlıklarını Bayırbucak Türkmenlerine_x000D_ iletilmek üzere İHH başkanı Alaatin Önel’e teslim ettiler.

_x000D_ _x000D_

Düzenlenen etkinlik ile_x000D_ ilgili olarak bir açıklama yapan İnci Tanesi Gündüz Bakımevi ve Kreş müdürü_x000D_ Tevfik Karataş, böyle yardımların devam edeceğinin dile getirerek;_x000D_ “Çocuklarımız yardımlaşma paylaşma ve işbirliği konularını yaparak yaşayarak_x000D_ öğrenmeleri için her yıl geleneksel olarak düzenlenmiş olarak yardım_x000D_ kampanyamız kapsamında bu yılda çocuklarımızın sanat etkinliği olarak artık_x000D_ materyallerle hazırlamış oldukları kumbaralarını bu yılda Bayırbucak Türklerine_x000D_ İHH aracılığıyla göndermek istiyoruz” diye konuştu.

_x000D_ _x000D_

 

_x000D_ _x000D_

İHH Başkanı Alaattin Önel de_x000D_ konuşmasında paylaşmayı dağıtmayı öğrenen öğrencilerimiz ileride de bunun_x000D_ önemini anlayacaklardır diyerek; “ İnci Tanesi Kreşimizin her yıl olduğu gibi_x000D_ bu yılda sosyal etkinlik bazında el becerilerin atması hem de yardımlaşma_x000D_ bazında sadece kendilerine değil paylaşmayı da öğrenmeleri açısında çok önemli_x000D_ bir etkinlik yaptıklarını gözlemliyoruz. Burana hocalarımıza çok teşekkür_x000D_ ediyoruz. Öğrencilerimize paylaşmayı, dağıtmayı bir nevide olsa öğretiyorlar”_x000D_ dedi.

_x000D_ _x000D_

Yapılan konuşmaların ardından_x000D_ kendileri küçük yalnız yürekleri kocaman olan minik öğrenciler harçlıklarını_x000D_ İHH temsilcisi Alaattin Önel e teslim ettiler.

_x000D_ _x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!