Kross Motoru İle Kızak Çekip Çocukları Eğlendirdi
Kross Motoru İle Kızak Çekip Çocukları Eğlendirdi
Erzincan’da kros motorunun arkasına kızakları_x000D_ bağlayan kayak antrenörü mahallenin çocuklarına eğlenceli zamanlar geçirtti.
Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Kayak_x000D_ Antrenörlüğü yapan Canser Atila, pandemi dolayısıyla evlerinde sıkılan_x000D_ çocukları eğlendirmek için farklı bir yol buldu. Kros motorunun arkasına_x000D_ bağladığı 7 adet kızak ile mahallede bulunan boş bir arazide mahallenin_x000D_ çocuklarını eğlendiren kayak hocasının yaptığı etkinlik mahalleli çocukları_x000D_ sevindirdi.
Çocuklar: “Ben aslında kayak sporcusuyum. Evde_x000D_ canımız sıkılıyordu. Hocamız böyle şeyler yaptı bizim için çok eğleniyorum._x000D_ Kayakta da çok eğleniyorum”, “Evde çok sıkılıyorduk. Canlı derslerden çok_x000D_ yorulmuştuk. Evde boş boş oturuyorduk. Erzincan’a kar yağdı. Hocam da bunu_x000D_ değerlendirdi. Motor ile kızakları iple birleştirdi. Sonra kaydık. Bizde çok_x000D_ eğlendik. Burada güzel bir arsa var. Burada çok güzel oyun yeri oldu” dediler
Veliler ise: “Canlı derslerden sıkılan çocuklarımız_x000D_ için çok güzel bir faaliyet oldu. Hafta içi çocukların çıkma saatinde kar_x000D_ yağışı bir hediye oldu. Hocamızda bunu değerlendirdi. Çok eğlenceli vakitler_x000D_ geçirdiler. Erzincan’ın bu zenginliğini de görmüş oldular” dedi.
Kayak Antrenörü Canser Atila: “Erzincan Gençlik ve_x000D_ Spor İl Müdürlüğünde kayak öğretmenliği yapıyorum. Yaz aylarında motor sporları_x000D_ ile uğraşıyoruz. Motor ile kızağı birleştirelim dedik. Çocuklarında evde_x000D_ canları çok sıkılmıştı. Çocukların dışarı çıkma saatinde bu işi organize edip_x000D_ çocuklara sürpriz yapalım dedik. Çokta güzel oldu. Motosikletimize bağladık_x000D_ kızakları çok rahat bir şekilde risk almadan çocuklarımızı güvenli bir şekilde_x000D_ kaydırmayı başardık. Çok ta eğlenceli oldu. Herkes çok eğlendi” dedi.
_x000D_ _x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Kendileri Küçük, Yürekleri Kocaman
Erzincan’da eğitim öğretime 1 gün ara verildi
100 yıllık rapatadan esinlendi sepet örme geleneğini modernize etti
EBYÜ'nün Bütçesi Arttı
Erzincan’da 9 ilçe, 162 nokta, 5600 kişiye ulaşıldı
Okullar 1 Gün Tatil Edildi
Erzincan Çiftçisi Tokat’ta
Erzincan Öğrenci Yurdu öğrencilerinden Polislere destek ziyareti