KYK, Gönülbağı ile Gönüller yapıyor
KYK, Gönülbağı ile Gönüller yapıyor
KYK yurtlarında kalan_x000D_ öğrenciler yaptıkları etkinliklerle köy okullarındaki öğrencilerin de_x000D_ gönüllerini kazanıyorlar. “Gönülbağı” etkinliklerine önem veren Yüksek Öğrenim_x000D_ Kredi ve Yurtlar Kurumu, tüm yurt müdürlüklerindeki öğrencileri bulundukları_x000D_ yerdeki insanlarla ve kurumlarla buluşturmaya devam ediyor.
_x000D_ _x000D_KYK Erzincan İl Müdürlüğü’ne bağlı Erzincan Kız_x000D_ Yurdu ve Terzibaba Erkek yurtlarında kalan öğrencilerin katkıları ile_x000D_ “Gönülbağı” etkinlikleri kapsamında Karakaya köyü ilköğretim okulu_x000D_ öğrencileriyle buluştular. Etkinliğe Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, KYK İl Müdürü_x000D_ Fevzi Sarıçiçek, Üzümlü İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Zeki Dumlupınar, KYK Şube_x000D_ Müdürü L. Kayhan Ulusan, Terzibaba Yurt_x000D_ Müdürü R. Tuğrul Karagöz, Erzincan Kız Yurdu Müdürü Rahile Yalçınkaya ile Kredi_x000D_ ve Yurtlar Kurumunda kalan kız ve erkek öğrenciler katıldılar.
_x000D_ _x000D_Karakaya, Gökbayrak İlköğretim Okulundaki 100_x000D_ öğrenciyle buluşan KYK öğrencileri; _x000D_ “Gönülbağı” etkinlikleri kapsamında götürdükleri ayakkabıları her_x000D_ öğrenciye hediye ettiler. Kendi elleriyle öğrencilere ayakkabıları giydiren_x000D_ KYK’lı gençler, çocukların duydukları sevinç karşısında mutluluklarını_x000D_ gizleyemediler. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan yurtlarında_x000D_ kalan öğrenciler, “Gönülbağı” etkinleri kapsamında birçok faaliyet yaptıklarını_x000D_ belirterek; sevgi evleri, huzur evi, şehit yakınları ile gazilere yaptıkları_x000D_ ziyaretlere köy okullarını da eklemekten büyük keyif aldıklarını ifade ettiler.
_x000D_ _x000D_Gökbayrak İlköğretim Okulundaki etkinliğe katılan_x000D_ Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar, “Üzümlü ilçemizin Karakaya köyünde bulunan_x000D_ öğrencilerimizle birlikte Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrencilerimizle_x000D_ beraberiz. KYK İl Müdürümüz Fevzi Sarıçiçek ile beraber güzel bir ana şahitlik_x000D_ ediyoruz. Sağolsun, KYK İl Müdürümüz buldukları hayırları öğrencilerimize_x000D_ dağıtıyorlar. Bütün öğrencilerimize bugün ayakkabı dağıttık. Ben Kredi ve_x000D_ Yurtlar Kurumu İl Müdürümüze ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını_x000D_ kabul etsin. İnşallah bu mübarek Ramazan ayında kendilerine hayır dolu güzel_x000D_ günler diliyorum” dedi.
_x000D_ _x000D_Konuyla ilgili duygularını dile getiren KYK Erzincan_x000D_ İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, “Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü olarak_x000D_ Terzibaba ve Erzincan yurtlarımızdaki öğrencilerimizle birlikte “Gönülbağı”_x000D_ etkinlikleri kapsamında; Üzümlü ilçemize bağlı Karakaya köyü ve Üzümlü ilçe_x000D_ merkezi olmak üzere 330 çift ayakkabıyı yavrularımıza dağıtıyoruz. Karakaya’da_x000D_ 100 çift ayakkabıyı ve öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız hediyelerimizi_x000D_ çam sakızı çoban armağanı olarak dağıtıyoruz. Onların gönlünü kazanmak, onları_x000D_ mutlu etmek adına gençlerimizi sosyal hayatın içinde tutarak; okul dışındaki_x000D_ akademik eğitimlerinin yanı sıra bu etkinliklerle de onların eğitimlerinin yanı_x000D_ sıra hayata daha donanımlı hazırlanmalarına yardımcı olmak istiyoruz. Bizlere_x000D_ katkı sağlayan Üzümlü Kaymakamı Fatih Acar’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz M._x000D_ Zeki Dumlupınar’a, Okul müdürümüz Ömer Aksu’ya çok teşekkür ederiz. Bizleri çok_x000D_ güzel karşıladılar. Sıcacık bir ortamdayız. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma_x000D_ şahsım ve kurumum adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
_x000D_ _x000D_Erzincan Kız yurdu öğrencilerinden Sümeyye Selçuk,_x000D_ “İnanılmaz bir heyecan içerisindeydim. Öğretmen adayıyım, çocuklarla buluşmak_x000D_ beni hep mutlu ediyor. İhtiyaçlarını karşıladığımız çocukların yüzlerindeki_x000D_ sevinç ve mutluluk muazzam bir şeydi. Kendimi orada bir öğretmenmiş gibi_x000D_ hissetim. Gelecek adeta avuçlarımız içerisindeydi” ifadeleriyle duygularını_x000D_ dile getirdi.
_x000D_ _x000D_Kredi ve Yurtlar Kurumu Terzibaba yurdunda kalan_x000D_ Murat İpek ise, “Bizler üniversite okumak için geldiğimiz Erzincan’da_x000D_ barındığımız yurttaki arkadaşlarımızla birlikte, “Gönülbağı” etkinlikleriyle_x000D_ birçok insanla kaynaşmayı, tanışmayı ve paylaşmayı öğreniyoruz. Vermenin de çok_x000D_ kıymetli olduğunu bu vesileyle görüyoruz. Yurt Müdürümüze ve bize bu imkânları_x000D_ sağlayan İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.
_x000D_ _x000D_Karakaya, Gökbayrak İlköğretim Okulu öğrencilerinden_x000D_ Dilara Çınar, etkinlikle ilgili duygularını dile getirirken, “Bize gelip ayakkabı_x000D_ dağıttılar. Bizi ziyaret ettiler. Bizlere meyve suyu ve kek de verdiler. Onlara_x000D_ çok teşekkür ediyoruz” dedi.
_x000D_ _x000D_
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor