Milletvekillerinden Tercan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluş Yıl Dönümü Mesajı
AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 17 Şubat Tercan'ın Düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.
AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, 17 Şubat Tercan'ın Düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.
Erzincan Milletvekilleri mesajlarında: "Tercan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümünü en içten dileklerimizle kutluyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle Kurtuluş Savaşımızın lideri Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı, milletimizin birliği ve beraberliği için mücadele eden tüm kahramanlarımızı minnet ve şükran duygularımızla yad ediyoruz.Yöremizin vefakar ve sabırlı insanları tüm zor şartlara ve imkansızlıklara rağmen umutlarını yitirmemiş ülkelerine ve ilçelerine sahip çıkmışlardır. Tercanlılar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başlattığı bağımsızlık mücadelesinde işgalcilere karşı silahlı mücadele başlatarak, "Vatanın bütünlüğünü ve milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır" düsturuyla hareket ederek düşmanı topraklarından atmış, büyük bir zafer kazanmışlardır. Biz tarihimizle iftihar ediyoruz ve onu gelecek kuşaklara aktarmanın da en önemli vazifemiz olduğunun bilincindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Tercanlı tüm hemşehrilerimizin 17 Şubat "Kurtuluş Günü"nü kutluyor, bu cennet vatan uğruna şahadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" ifadelerini kullandılar.
Benzer Haberler
Hıdır Abdal Sultan'ı Anma ve Birlik Cemi
Haziran Ayında Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 23.902 Yolcuya Hizmet Verildi
Erzincan’da hasatla birlikte denetimler başladı
Başkan Aksun’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Vali Aydoğdu’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Karaman: “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Terörsüz Yeni Bir Dönem Başlıyor”
Wingsuit atlayışı nefesleri kesti
Erzincan’da vişne hasadı başladı