xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Minik Öğrenciler Farklı Bir Etkinliğe İmza Attı

Milli_x000D_ Eğitim Müdürlüğü ve Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonun organizasyonu ile_x000D_ anaokulu öğrencileri sofralarıma gelen sebzelerin nasıl yetiştirildiği_x000D_ uygulamalı olarak anlatıldı.

_x000D_ _x000D_

Erzincan'da anaokulunda öğrenim gören minik öğrenciler farklı bir etkinliğe imza attı. 23_x000D_ Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Mustafa Kemal_x000D_ Anaokulu öğrencileri Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonunda bulunan fide_x000D_ yetiştirme alanlarını gezdi ve daha sonra seralara fide dikiminde bulundu._x000D_ Birçoğu ilk kez serada fiden diken minik öğrencilere ayrıca evlerinde_x000D_ yetiştirmeleri içinde fide hediye edildi.

_x000D_ _x000D_

         Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bahçe_x000D_ Kültürleri Araştırma İstasyonun organizasyonu ile anaokulu öğrencileri_x000D_ sofralarıma gelen sebzelerin nasıl yetiştirildiği uygulamalı olarak anlatıldı._x000D_ Mustafa Kemal Anaokulu öğrencileri Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu_x000D_ Müdürlüğüne gelerek burada sebze fidelerinin nasıl oluştuğunu gördüler. Minik_x000D_ öğrenciler daha sonra öğretmenleri nezaretinde Araştırma İstasyonunda bulunan_x000D_ seralara giderek, seralara domates, biber ve salatalık fidesi dikti. Serada ilk_x000D_ kez fide dikimi yapan minik öğrenciler, elleriyle açtıkları oyuklara_x000D_ öğretmenlerinin desteği ile fide dikimi gerçekleştirdi.

_x000D_ _x000D_

         Minik öğrenciler serada fide dikmenin_x000D_ mutluluğunu yaşarken, diktikleri fidelerden oluşacak sebzeleri yiyeceklerini_x000D_ belirttiler.

_x000D_ _x000D_

         Öte yandan; etkinliğe katılan Vali_x000D_ Yardımcısı Ahmet Türköz ve Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürü Birol_x000D_ Karadoğan, minik öğrencilere fide hediye ederek, fideleri evlerinde_x000D_ kendilerinin yetiştirmeleri istediler.

_x000D_ _x000D_

         Etkinlik ile ilgili bilgi veren Bahçe_x000D_ Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürü Birol Karadoğan, “Çocuklarımızın_x000D_ sofrasına domates, salatalık, biber gibi sebzeler geliyor. Bunun nasıl_x000D_ geldiğini, bunun sofraya kadar nasıl ulaştığını dedik çocuklarımıza bir_x000D_ anlatalım, gösterelim. Ana sınıfı öğrencilerimize onunla ilgili bir etkinlik_x000D_ yapmak istedik. Çocuklarımıza tohumdan fideye, fideden toprağa kadar işin_x000D_ teoriği değil, pratiğini bizzat göstermek istedik ve ellerine de birer tane_x000D_ evlerine götürsün hatıra olsun diye birer tane fide verdik. Çocuklarımızın toprakla_x000D_ buluşması, toprağı tanıması, her şeyin kitabi bilgilerden ziyade pratiğini_x000D_ görmesi, neyin nasıl geliştiğini görmesi anlamında bir program yapalım diye_x000D_ istedik. Sanıyorum çocuklarımızda çok mutlu oldular, bugün evlerine çok_x000D_ sevinçli gideceklerini umuyorum.” şeklinde açıklamada bulundu.

_x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!