Minik Öğrencilere Trafik Eğitimi
1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ve Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrencilere yönelik bir dizi etkinlik düzenlendi.
1-7 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ve Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğünce öğrencilere yönelik bir dizi etkinlik düzenlendi.
Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı Ortaokulu bahçesindeki Trafik Eğitim Parkında düzenlenen programa; Vali Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Demir, öğretmenler, trafik polisleri ve öğrenciler katıldı.
Çocuklara trafik bilincinin aşılanması, farkındalık oluşturulması, trafik işaret ve ışıklarında ne şekilde hareket edileceğinin ve karşılaşılan sorunlara karşı ne gibi tedbirler alınacağının öğretilmesi amacıyla Çocuk Trafik Eğitim Parkında trafik polisleri tarafından öğrencilere eğitimler verildi.
Vali Mehmet Makas ve beraberindeki protokol mensupları eğitime katılan öğrencilerle sohbet ederek, kırmızı düdük ve hediye taktim ettiler.
Vali Makas, trafik kurallarına duyarlı ve bu kuralların uygulamaya geçirilmesinde farkındalık sahibi yeni nesillerin yetişmesi temennisinde bulunarak, tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını istedi.
Benzer Haberler
Kendileri Küçük, Yürekleri Kocaman
Erzincan’da eğitim öğretime 1 gün ara verildi
100 yıllık rapatadan esinlendi sepet örme geleneğini modernize etti
EBYÜ'nün Bütçesi Arttı
Erzincan’da 9 ilçe, 162 nokta, 5600 kişiye ulaşıldı
Okullar 1 Gün Tatil Edildi
Erzincan Çiftçisi Tokat’ta
Erzincan Öğrenci Yurdu öğrencilerinden Polislere destek ziyareti