Minik Vali Albayrak, Herkesi Erzincan'ı Görmeye Davet Etti
Vali Aydoğdu, makamını miniklere devretti
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini ağırlayarak, makamını 4. Sınıf Öğrencisi Beren Lizge Albayrak’a devretti.
Bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Minik Vali, çocuklara bu bayramı armağan eden, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitleri rahmetle ve minnetle andı.
Valilik görevini başarılı bir şekilde yerine getiren öğrenci Beren Lizge Albayrak, tarihi eserleri, doğal güzellikleri, zengin kültürü ve misafirperver insanlarıyla Can Erzincan'ın mutlaka görülmesi gereken bir şehir olduğunu belirterek herkesi Erzincan'a davet etti.
Benzer Haberler
Kış Geri Geldi
23. Birim Amirleri Toplantısı
Bekir Aksun; “İslam âleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”
Vali Aydoğdu, Erzincanlıların Bayramını Kutladı
Milletvekili Karaman, Ramazan Bayramını Kutladı
SARIGÜL’DEN BAYRAM MESAJI: TÜRKİYE BU SORUNLARI AŞAR
Tanoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı
Miniklerin Tekne Orucu Sevinci