Namağlup Şampiyon Olup Erzincan’ı Temsil Etmeye Hak Kazandılar
Yeşil Refahiye Spor Kulübü U-17 futbol takımı Erzincan’da oynadığı tüm maçları kazanarak namağlup bir şekilde şampiyon olarak Erzincan’ı bölgelerde temsil etmeye hak kazandı.
Yeşil Refahiye Spor Kulübü U-17 futbol takımı Erzincan’da oynadığı tüm maçları kazanarak namağlup bir şekilde şampiyon olarak Erzincan’ı bölgelerde temsil etmeye hak kazandı.
Yeşil Refahiye Spor Kulübünün resmi sayfasından yapılan açıklamada: “Bir sezon boyunca sıkı çalıştık ve hak ettiğimiz bir şampiyonluk yaşadık. Bu başarıda emeği olan Sayın Kaymakamımız Halil İbrahim Köroğlu’na, Belediye Başkanımız Fatih Kök’e, kulüp başkanımıza, yönetimimize, teknik ekibe, taraftarlarımıza ve bu şampiyonluğun asıl mimarı olan sporcularımıza teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz” denildi.
Yeşil Refahiye Spor kulübünü bizlerde tebrik ediyor Erzincan’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz.
Benzer Haberler
Futsal’da Şampiyon İpekyol Ticaret M.T.A.L.
U20 Kadın Güreş Milli Takımı Romanya'da Şampiyonluğa ulaştı!
Erzincanlı Atletler Sivas'tan 3 birincilikle döndü
Öğütçü, Balkan Şampiyonası'nda üçüncülük kürsüsünde
Badminton Takımı Türkiye dördüncüsü oldu
Enes Talha Öğütçü Balkan Şampiyonası'nda
Şehit Eren Bülbül Turnuvası’ndan madalya yağmuru
Gülle atmada Türkiye ikincisi oldu