Nisan Ayında Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 18.976 Yolcuya Hizmet Verildi
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı’nın 2022 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı’nın 2022 yılı Nisan ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.
Buna göre; Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda nisan ayında, iç hat yolcu trafiği 17.488, dış hat yolcu trafiği 1.488 oldu. Böylece nisanda toplam 18.976 yolcuya hizmet verildi.
Nisan ayında, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı’na iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 159, dış hatlarda 16 olmak üzere toplamda 175’e ulaştı.
Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise nisan ayında toplamda 179 ton oldu.
4 Aylık (ocak-nisan dönemi) Gerçekleşmeler…
Dört aylık (ocak-nisan) dönemde ise Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda yolcu trafiği 72.934, uçak trafiği 643, yük trafiği (kargo+posta+bagaj) ise 747 ton olarak gerçekleşti.
Benzer Haberler
Erzincan’da ayda 200 ton bal işleniyor
Şeker pancarın da tarım teşkilatı ile kooperatif arasında işbirliği artarak devam edecek
Erzincan’da 41 Milyon TL’lik Yatırım İçin 28 Milyon TL Hibe
Süt Fabrikası günde 45 bin litre süt işliyor
Kadın Muhtar, hayvancılıkta örnek oluyor
4 proje için onay verildi
Erzincan'da çiftçiye destek
Erzincan’da Tarım ve esnaflar işbirliği yapacak