Öğrenciler Harçlıklarını Deprem Bölgesine Gönderdiler
Demirkent TOKİ İlkokulu 3/B Sınıfı öğrencileri harçlıklarını, depremzedelere destek için AFAD’a bağışladı.
Demirkent TOKİ İlkokulu 3/B Sınıfı öğrencileri harçlıklarını, depremzedelere destek için AFAD’a bağışladı.
Deprem bölgesine yardımların sürdüğü ilimizde, Demirkent TOKİ İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, bir haftalık harçlıklarını afetzedelere gönderdiler.
Yapılan yardımla ilgili açıklama yapan Demirkent TOKİ İlkokulu Müdürü Ahmet SAĞSÖZ, ‘’Asrın felaketini yaşadığımız şu zor günlerde birliğe beraberliğe ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Okulumuzdaki tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz bu dayanışmaya gönülden destek oldular. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bugün de okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri biriktirdikleri bir haftalık harçlıklarını okul idaresine getirerek bu dayanışmaya katkıda bulunmak istediklerini söylediler. Öğrencilerimizi ve Sınıf öğretmenimiz Esra MACİT’i tebrik ediyorum” dedi.
Öğrencilerin harçlıkları Okul Müdürü Ahmet SAĞSÖZ tarafından Erzincan Valiliğinin açmış olduğu Deprem Yardım Hesabına yatırıldı.
Benzer Haberler
Kış Geri Geldi
23. Birim Amirleri Toplantısı
Bekir Aksun; “İslam âleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”
Vali Aydoğdu, Erzincanlıların Bayramını Kutladı
Milletvekili Karaman, Ramazan Bayramını Kutladı
SARIGÜL’DEN BAYRAM MESAJI: TÜRKİYE BU SORUNLARI AŞAR
Tanoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı
Miniklerin Tekne Orucu Sevinci