xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
PKK Tunceli-Erzincan Yolunda 3 Aracı Ateşe Verdi

Tunceli’de PKK’lı bir grup Pülümür-Erzincan_x000D_ karayolunda 3 aracı ateşe verdik den sonra_x000D_ karayolunu bir ağaç dalı ile kapatıp bomba düzeneği yerleştirdi.


_x000D_ Edinilen_x000D_ bilgiye göre, Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolunu dün akşama doğru kesen PKK’lı_x000D_ bir grup, özel bir şirkete ait 3 aracı ateşe verdi. Daha sonra karayoluna bomba_x000D_ düzeneği kuran PKK’lı grup, ağaç dalları ile düzeneği kamufle ederek karayolunu_x000D_ trafiğe kapatıp ormanlık alana kaçtı.
_x000D_ Yakılan_x000D_ araçlar ve kurulan bomba düzeneği nedeniyle karayolunda mahsur kalan_x000D_ vatandaşlar varmak istedikleri yere gitmek için başka bir yol arayışı içine_x000D_ girdikleri öğrenildi.

_x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!