Rüveyda Tanoğlu Türk Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Komitesi’nde
Türk Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret ve Yatırım ilişkilerini güçlendirmek amacıyla Kadın Girişimciler Komitesi'ni oluşturdu.
Türk Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret ve Yatırım ilişkilerini güçlendirmek amacıyla Kadın Girişimciler Komitesi'ni oluşturdu. Komite, 10 üyeden oluşuyor ve Erzincan Kadın Girişimciler Komitesi Başkanı Rüveyda Tanoğlu da bu komitede görev alıyor.
Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kadın Girişimciler Komitesi, ticaret ve yatırım ilişkilerini güçlendirmek amacıyla yapılandırıldı.
Komite, Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu’nun da aralarında bulunduğu 10 üyeden oluşuyor.
Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan’ın yanı sıra gözlemci ülkeler Macaristan, Türkmenistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile birlikte, Türk dünyasının potansiyelini daha da ileriye taşıma hedefleniyor.
Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu, Şahsına gösterdiği güven ve teveccühlerinden ötürü TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.
Benzer Haberler
Erzincanlı yetiştiriciler ilk hayvanları teslim aldı, bir haftada +2 oldu
Silajlık Mısır, Son Yıllarda Çiftçilerin Gözdesi Olmaya Devam Ediyor
Tercan’da kafeslerde balık üretimi sürüyor
Erzincan’da 1200 kovanıyla üretime destek sağlıyor
10 binin üzerinde ağaç diken üretici Erzincan’a değer katıyor
Erzincan’da su ürünleri sektöründe 15 milyonluk yatırım
Erzincan sebzecilikte emin adımlarla ilerliyor
Cuma Buluşmaları’nın adresi Bayırbağ oldu