Tanoğlu'ndan 19 Mayıs Mesajı
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tanoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Tanoğlu yayımladığı mesajda “19 Mayıs 1919 günü, şanlı tarihimizin ve İstiklal mücadelemizin gurur sayfalarından birisidir. Hiçbir şart ve koşulda esareti kabul etmeyen, bağımsızlığından vazgeçmeyen milletimiz, Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a ulaşarak başlattığı bağımsızlık mücadelesi ile bu yoldaki sarsılmaz inanç ve kararlılığını bütün dünyaya göstermiştir. 19 Mayıs ruhu, her türlü boyunduruk karşısında bağımsızlığa sıkı sıkıya sarılmış bir milletin kahramanlık destanı olarak, tüm mazlum milletlere de örnek teşkil etmiştir. Millî mücadelemizin başkahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı ve özel günü gençlerimize hediye etmesi, Cumhuriyetimizi yarınlara taşıyacak olan gençlerimize duyduğu inanç ve güvenin bir göstergesidir. Gelecek, dinamik, girişimci ve üretken nesillerimizin ellerinde, yüreklerinde şekillenecek; Ülkemiz ve Cumhuriyetimiz aydınlık yarınları, gençlerimizin omuzlarında yükselecektir.
Erzincan iş dünyası adına başta gençlerimiz olmak üzere yüce milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, bağımsızlık mücadelesinde canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.
Benzer Haberler
Kış Geri Geldi
23. Birim Amirleri Toplantısı
Bekir Aksun; “İslam âleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”
Vali Aydoğdu, Erzincanlıların Bayramını Kutladı
Milletvekili Karaman, Ramazan Bayramını Kutladı
SARIGÜL’DEN BAYRAM MESAJI: TÜRKİYE BU SORUNLARI AŞAR
Tanoğlu'ndan Ramazan Bayramı Mesajı
Miniklerin Tekne Orucu Sevinci