Teröre Lanet, Birliğe Davet
Erzincan da Teröre Lanet Birliğe Davet mitingi düzenlendi.
Erzincan da Teröre Lanet Birliğe Davet mitingi_x000D_ düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinge yüzlerce vatandaş_x000D_ katılırken miting Erzincan da bulunan sivil toplum kuruluşları tarafından da_x000D_ desteklendi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Teröre Lanet Birliğe Davet_x000D_ mitinginde yüzlerce vatandaş terörü lanetlerken birlik çağrısında bulundu.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının_x000D_ okunmasının ardından, şehitler için Kur'an-ı Kerim okutuldu ve dualar edildi.
Daha sonra bir konuşma yapan Vatanseverler Derneği_x000D_ Başkanı Halim Albayrak; "Miting hazırlığı yaparken bu tür mitinglere ne_x000D_ gerek var gibi sorularla muhattap olduk. Bu mitingler terörden korkmuyorum,_x000D_ korkmayacağım demektir. Bugün meydanlarda toplandık. Yarın cephede de biz varız_x000D_ demektir. Biz bir ve beraberiz, yılmadık yılmayacağız demektir. Meydanlarda_x000D_ gösterdiğimiz bu tepkiler ziyadesi ile gereklidir. Dün bu tepkileri göstermeyen_x000D_ Iraklıların ve Suriyelilerin maalesef bugün vatanları işgal altındadır. İşte bu_x000D_ duruma düşmemek için ve vatana olan bağlılığımızı, bir karış toprağını bile_x000D_ vermeyeceğimizi bu emellere giden düşmanlara halk olarak göstermemiz_x000D_ gerekiyor" dedi.
Yapılan_x000D_ konuşmanın ardından terör örgütü aleyhine slogan atan gurup daha sonra olaysız_x000D_ bir şekilde dağıldı.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor