Teröre Lanet, Birliğe Davet
Erzincan da Teröre Lanet Birliğe Davet mitingi düzenlendi.
Erzincan da Teröre Lanet Birliğe Davet mitingi_x000D_ düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitinge yüzlerce vatandaş_x000D_ katılırken miting Erzincan da bulunan sivil toplum kuruluşları tarafından da_x000D_ desteklendi. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Teröre Lanet Birliğe Davet_x000D_ mitinginde yüzlerce vatandaş terörü lanetlerken birlik çağrısında bulundu.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının_x000D_ okunmasının ardından, şehitler için Kur'an-ı Kerim okutuldu ve dualar edildi.
Daha sonra bir konuşma yapan Vatanseverler Derneği_x000D_ Başkanı Halim Albayrak; "Miting hazırlığı yaparken bu tür mitinglere ne_x000D_ gerek var gibi sorularla muhattap olduk. Bu mitingler terörden korkmuyorum,_x000D_ korkmayacağım demektir. Bugün meydanlarda toplandık. Yarın cephede de biz varız_x000D_ demektir. Biz bir ve beraberiz, yılmadık yılmayacağız demektir. Meydanlarda_x000D_ gösterdiğimiz bu tepkiler ziyadesi ile gereklidir. Dün bu tepkileri göstermeyen_x000D_ Iraklıların ve Suriyelilerin maalesef bugün vatanları işgal altındadır. İşte bu_x000D_ duruma düşmemek için ve vatana olan bağlılığımızı, bir karış toprağını bile_x000D_ vermeyeceğimizi bu emellere giden düşmanlara halk olarak göstermemiz_x000D_ gerekiyor" dedi.
Yapılan_x000D_ konuşmanın ardından terör örgütü aleyhine slogan atan gurup daha sonra olaysız_x000D_ bir şekilde dağıldı.
Benzer Haberler
Başkan Aksun’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Vali Aydoğdu’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Karaman: “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Terörsüz Yeni Bir Dönem Başlıyor”
Wingsuit atlayışı nefesleri kesti
Erzincan’da vişne hasadı başladı
Erzincan’da duplikasyon bağı kuruluyor
Erzincan dut hasadına başladı
Tarım Bakanlığı’nın Erzincan’daki dev yatırımı yerinde incelendi