Turistik Doğu Ekspresi Erzincan'da Mola Verdi
2023-2024 sezonunun ilk seferine çıkan Turistik Doğu Ekspresi, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve ilimiz protokolü tarafından Erzincan Tren Garı'nda karşılanarak yolculara gül dağıtıldı ve yöresel ürünler ikram edildi.
2023-2024 sezonunun ilk seferine çıkan Turistik Doğu Ekspresi, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve ilimiz protokolü tarafından Erzincan Tren Garı'nda karşılanarak yolculara gül dağıtıldı ve yöresel ürünler ikram edildi.
Turistik Doğu Ekspresi'nin Erzincan Tren Garı'nda verdiği mola esnasında yolcuları 'Erzincan'a hoş geldiniz' diyerek karşılayan Vali Aydoğdu ve beraberindeki protokol üyeleri, trene binerek tren içerisindeki yolculara da gül dağıttılar.
Erzincan'ın dört mevsim ayrı güzellikleri ile mutlaka görülmesi gereken bir il olduğunu belirten Vali Aydoğdu, "Erzincan bölgemizin parlayan yıldızı. İlimiz hem kültürel anlamda hem de tarihî anlamda zengin bir geçmişe sahip. Su sporları ve doğa sporları bakımından da ülkemizin öncü illerinden biridir." dedi.
Erzincan'ın pek çok doğal güzelliğe de sahip olduğunu belirten Vali Aydoğdu, misafirperver insanlarıyla, yöresel ürünleriyle ve lezzetleriyle Erzincan'ın çok güzel bir şehir olduğunu belirterek yolcuların Erzincan'dan güzel duygularla ayrılmalarını diledi.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor