Turizm Haftası Kutlamaları Devam Ediyor
Turizm Haftası Kutlamaları Devam Ediyor
Turizm Haftası kutlamaları devam ediyor. 15-22 Nisan_x000D_ tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla Erzincan’da bir dizi_x000D_ etkinlik düzenlendi.
Turizm haftası etkinliklerinin ikinci günü Belediye_x000D_ Kültürevi arkasında düzenlenen program ile devam etti.
Belediye Kültürevi arkasında düzenlenen program_x000D_ Mehter Takımı gösterisi ile başladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunulması ve_x000D_ İstiklal Marşının okunması ile devam eden programda Turizm Haftası etkinlikleri_x000D_ kapsamında düzenlenen Yöresel Yemek Yarışmasında dereceye giren vatandaşlara_x000D_ ödülleri verildi.
Program daha sonra ilçeler tarafından hazırlanan_x000D_ ilçelerin kültür ve turizmini tanıtan stantların gezilmesi ve El sanatları_x000D_ stantlarının gezilmesi ile Doğa Sporları sergisinin gezilmesi devam etti. Program_x000D_ sonunda katılımcılara ikramlarda bulunuldu.
Programa Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye_x000D_ Başkan Vekili Ertan Buyruk, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas_x000D_ Çapoğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Arda Heb, kamu kurum ve kuruluşlarının_x000D_ temsilcileri ve davetliler katıldı.
_x000D_ _x000D_


Benzer Haberler
Biz Bir Aileyiz
İliçli siyasiler ve muhtarlar yetkilere seslendi: “Sesimizi duyun, madeni açın”
Bakan Yardımcısı Mumcu’dan Erzincan’a Müjde
Vali Aydoğdu’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun: En büyük engel körelmiş kalplere sahip olan zihniyetlerdir
Alpay Kabadayı’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Süleyman Karaman’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan’da Mera Islah Çalışmaları Hız Kesmiyor