xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Türkiye'nin Başbakanıyız Ama Erzincanlıyız

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım Erzincan’da.

_x000D_ _x000D_

65. Hükümetin kurulmasının ardından, ilk kez_x000D_ memleketi Erzincan'a Başbakan_x000D_ Binali Yıldırım ile eşi Semiha Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme_x000D_ Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte Ana Uçağı ile Erzincan'a geldi.

_x000D_ _x000D_

Başbakan olarak ilk kez_x000D_ memleketine gelen Binali Yıldırım'ı Erzincan Havalimanı'nda İçişleri Bakanı Efkan_x000D_ Ala, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak,_x000D_ Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzincan Belediye Başkanı_x000D_ Cemalettin Başsoy ile coşkulu kalabalık karşıladı.
_x000D_
_x000D_ Mehteran takımının gösterisi ile karşılanan Yıldırım'a sevgi gösterilerinde_x000D_ bulunan vatandaşlar, sevgi göstergesi olarak yazılı_x000D_ pankartlar taşıdı.

_x000D_ _x000D_

VALİLİK ZİYARETİ

Başbakan Binali Yıldırım, 65. Hükümetin_x000D_ kurulmasının ardından, ilk kez memleketi Erzincan'a giderek, valiliği ziyaret_x000D_ etti. Erzincan_x000D_ Havalimanı'ndan otobüsle ayrılan  Başbakan Yıldırım, yol boyunca_x000D_ vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. Vatandaşları selamlayan Başbakan_x000D_ Yıldırım, çocuklara hediyeler verdi. Atlı spor kulüplerinden bir grup sporcu_x000D_ da atlarıyla konvoya eşlik etti. Sık sık yol güzergahında durdurulan_x000D_ Yıldırım için yollara, "Erzincan'ın gururu", "Erzincan_x000D_ seninle" yazılı pankartlar asıldı. Daha sonra Erzincan Valiliğini ziyaret_x000D_ eden Başbakan Yıldırım, girişte, Vali Süleyman Kahraman ve bürokratlar_x000D_ tarafından karşılandı. Polis merasim mangasını selamlayan Yıldırım'a, burada_x000D_ Badminton Balkan şampiyonları Mehmet Çapar ve Nazlı İnci tarafından çiçek_x000D_ verildi. Valilik çıkışında da coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Başbakan_x000D_ Binali Yıldırım, kendisini bekleyen gazetecileri de selamlayarak, onlarla_x000D_ bir süre sohbet etti.

_x000D_ _x000D_

BAŞBAKAN YILDIRIM, ERZİNCAN’DA 3._x000D_ ORDU KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

_x000D_ _x000D_

Başbakan Binali Yıldırım, memleketi_x000D_ Erzincan'da 3. Ordu Komutanlığında yemek yediği askerlerin ailelerini telefonla_x000D_ arayarak, sohbet etti. Yıldırım, 3. Ordu Komutanlığını ziyaret etti. Burada askerlerle yemek_x000D_ yiyen Yıldırım, masadaki askerlerin ailelerini telefonla aradı. Başbakan_x000D_ Yıldırım, Piyade Onbaşı Tolga Bölükçü'nün babası Erdoğan Bölükçü'yü, İkmal_x000D_ Teğmen İsmail Uzun'un babası Mehmet Ali Uzun'u, Astsubay Murat Bulut'un babası_x000D_ Celal Bulut'u, Piyade Er Özkan Çelik'in annesi Emine Çelik'i ve Uzman Çavuş_x000D_ Mustafa Korkusuz'un annesi Nergiz Korkusuz ile görüştü. Yıldırım, görüştüğü_x000D_ kişilerin çocuklarına da telefonu vererek, onların da aileleriyle konuşmasını_x000D_ sağladı.

_x000D_ _x000D_

Yıldırım, Erzincanlılara seslendi

_x000D_ _x000D_

SOYADIMIZ GİBİ İŞ YAPARIZ

_x000D_ _x000D_

Yıldırım, Erzincan'da Cumhuriyet Meydanı'nda_x000D_ düzenlenen 180 milyon lira değerindeki 188 projenin toplu açılış töreninde_x000D_ konuştu. Vatandaşlara 'Can Erzincan, canlarım' diye seslenen Yıldırım, coşkulu,_x000D_ güzel günde Erzincanlılarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
_x000D_ Başbakan Binali Yıldırım, 'Can Erzincan'ın huzurunda ülkeme söz veriyorum, Türkiye'ye söz_x000D_ veriyorum, Erzincan, sana ve Türkiye'ye_x000D_ aziz milletime layık olmaktan başka hiçbir davam yoktur. Bu can, bu tende_x000D_ olduğu müddetçe al bayrağımızı en yükseklere çıkartmaya, tek devlet, tek_x000D_ millet, tek vatan uğrunda her zaman kararlılıkla, bu milletin başına bela olan_x000D_ bu terörü yok etmeye Allah'ın_x000D_ izniyle sizlerin duası ve desteğiyle azmettik, yemin ettik.' dedi.

_x000D_ _x000D_

Erzincan'ın ilçelerini tek tek_x000D_ sayan Başbakan Yıldırım, Erzincanlılarla gurur_x000D_ duyduğunu ifade etti.
_x000D_
_x000D_ 'Gözün aydın Erzincan gözün aydın, gönlün aydın_x000D_ Erzincan gönlün aydın, ekmeğini yiyen, suyunu içen bir evladın Türkiye'nin_x000D_ sorumluluğunu aldı.' diyen Yıldırım, kendisine destek verenlere teşekkür_x000D_ ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:
_x000D_
_x000D_ 'Can Erzincan'ın huzurunda ülkeme söz veriyorum, Türkiye'ye söz_x000D_ veriyorum, Erzincan, sana veTürkiye'ye aziz milletime layık olmaktan_x000D_ başka hiçbir davam yoktur. Bu can, bu tende olduğu müddetçe al bayrağımızı en_x000D_ yükseklere çıkartmaya, tek devlet, tek millet, tek vatan uğrunda her zaman_x000D_ kararlılıkla, bu milletin başına bela olan bu terörü yok etmeye Allah'ın izniyle_x000D_ sizlerin duası ve desteğiyle azmettik, yemin ettik.'
_x000D_
_x000D_ Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığı belli_x000D_ olduktan sonra Erzincan'a teşekkür etmek için geldiğini belirterek,_x000D_ 'Erzincan'dan, buradan, can Erzincan'dan ülkemin bütün vatandaşlarını sevgiyle_x000D_ saygıyla selamlıyorum. Erzincan candır, Erzincan 24 ayar insandır.' Erzincan'ın_x000D_ birliğin, beraberliğin, kardeşliğin şehri olduğunu aktaran Yıldırım, Erzincan'a_x000D_ ve Türkiye'ye_x000D_ hizmet etmekten, Erzincanlı olmaktan büyük bir gurur duyduğunun altını çizdi.

İşte sizin evladınızın kurduğu 65 hükümet_x000D_ kuruluşundan güven oyu almasına kadar 6 gün geçti. T.C tarihinde en kısa sürede_x000D_ güven oyu alan hükümet var artık. Soyadımız gibi iş yaparız. Az konuşur adımız_x000D_ gibi iş yaparız evel Allah.

İzmir’de başbakanlık görevini üstlendikten sonra ilk_x000D_ ziyaretimi orada ki hemşerilerimle bir olarak gerçekleştirdim. Bizi seçen_x000D_ hemşerilerimize teşekkür ettik. Şimdi Erzincanlı hemşerilerimin yanındayım. Şimdi_x000D_ artık biliyorsunuz AK parti iktidarının bir özelliği var. Biz gittiğimiz yere_x000D_ boş gitmeyiz. Eli boş gitmeyiz hele hele ata yurduna can Erzincan’a eli boş_x000D_ gelinir mi. Bugün hem hasret giderelim hemde 188 eseri hemşerilerimize_x000D_ kazandırdık onun açılışını yapalım dedik. Onun için sizin karşınızdayız. Bu_x000D_ hizmet ve eserlerin burada bittiğini düşünmeyin daha nice nice eserler nice_x000D_ nice hizmetleri evel Allah sizin duanız ve desteğinizle yaparız. Sizin duanız_x000D_ ve desteğiniz arkamızda olduğu sürece bide denizde de hava da da kara da da durmak_x000D_ yok. Biz yaradanın önünde eğiliriz. Başka türlü eğilmeyiz. Bugün tutarı 200_x000D_ milyonu geçen 188 eserin açılışını yapıyoruz. Bu eserler Erzincan’a hayırlı_x000D_ olsun. Eğitim, sağlık, spor emniyet, köylere yönelik alt yapı çalışmalarını 2_x000D_ yıl gibi kısa bir sürede tamamladık. Türkiye ye pek çok hizmetler kazandırmanın_x000D_ onurunu şevkini çok kez yaşadım. Ama bugün çok büyük bir heyecan, mutluluk_x000D_ yaşıyorum. Çünkü memleketimdeyim. Türkiye’nin başbakanıyım ama her şeyden önce_x000D_ Erzincanlıyım. Bu eserlerin Erzincan’a kazandırılmasında emeği geçen herkese_x000D_ teşekkür ederim. Durmak yok yola devam. İşimiz hizmet gücümüz millet.

Erzincan’ı daha güzel, daha güzel yapacak eserleri_x000D_ birer birer şehrimize kazandırıyoruz. Gece gündüz demeden alın teri dökerek,_x000D_ akıl teri dökerek güçlü Erzincan’ı güçlü Türkiye’yi inşa ediyoruz.

_x000D_ _x000D_

Bir günde krizlerle Türkiye'nin fakirleştiğini, parasının_x000D_ pul olduğunu, dükkanlar da siftah atılmadığını, yazarkasaların havalarda_x000D_ uçuştuğunu, milletin tamamen çöktüğünü; işte o şartlarda Afyon'da yükselen bir_x000D_ ses vardı. O ses memleket sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesiydi. O ses_x000D_ Türkiye'nin aydınlık yarınlara gidecek sesti. 14 yıl boyunca çalıştık._x000D_ Ekonomisini geliştirdik, yolları böldük gönülleri birleştirdik. Bunu Erzincan_x000D_ meydanından bir kez daha haykırıyorum. Ekmeğimizi böleriz, Türkiye'yi_x000D_ böldürtmeyiz. Enflasyonun yüzde 30'lardan, faizlerin yüzde 70'lerden nerelere_x000D_ geldiğini gördük. 1 milyona hacet bile getiremiyorsun. Bugün artık parasıyla,_x000D_ ekonomisiyle ay yıldızlı pasaportuyla itibarı yüksek al yıldızlı bayrağıyla_x000D_ itibarı yüksek bir Türkiye var, o Türkiye sizin eserinizdir. IMF'in önünde_x000D_ el pençe duran Türkiye'den bugün IMF'e borç veren bir Türkiye var. Vatandaşına_x000D_ sağlık hizmeti veremeyen, eğitimden, altyapıda yetersiz bir Türkiye'den; 3_x000D_ milyon savaştan kaçan kardeşine bağrını açan bir Türkiye var.

_x000D_ _x000D_

14 yıl, AK Parti iktidarlarında Ulaştırma Bakanı olarak_x000D_ görev yaptık. Türkiye'de 6 bin kilometre bölünmüş yolu, 24 bin 500 kilometreye_x000D_ çıkardık. Nasıl yaptık Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yaptık. Havayolunu_x000D_ halkın yolu yaptık. İnterneti Afrika seviyesinden aldık Avrupa'nın ilk 5 ülkesi_x000D_ arasına soktuk. Türkiye'ye yakışan budur. 

_x000D_ _x000D_

Şimdi şu Erzincan-Erzurum yolunu nasıl oldu? Fırat'a gem_x000D_ vurduk. Köprülerle, viyadüklerle Samsa Deresi'ni dize getirdik. Köroğlu Deresi,_x000D_ Sakaltutan, Kelkit, Gümüşhane Zigana'dan Trabzon'a Türkiye'nin en uzun tünelini_x000D_ yapıyoruz. Kop Tüneli 1. Dünya Savaşı sonrası işgale uğrayan topraklarımızda o_x000D_ aziz şehitlerimizin anısına şimdi de Erzurumla Bayburt'u komşu yapıyoruz. 16_x000D_ kilometre tünel, sayısız köprülerle kuzeyden güneye koridorları_x000D_ oluşturuyoruz. 

_x000D_ _x000D_

 

_x000D_ _x000D_

TERÖR BELASINI, MİLLETİN GÜNDEMİNDEN ÇIKARACAĞIZ

_x000D_ _x000D_

İlk görevi aldığımda, milletim rahat olsun bu terör_x000D_ belasını, milletin gündeminden çıkaracağız. Bu yolda emin adımlarla_x000D_ ilerliyoruz. Operasyonlarımız terör örgütünün kayıtsız şartsız bütün_x000D_ silahlarını teslim edinceye kadar devam edecek. Askerimizin, polisimizin, sivil_x000D_ vatandaşımızın güvenliği sağlanana kadar mücadelemiz artarak devam edecek._x000D_ Terör örgütünün vatandaşlarımız gibi o bölgede yaşayan Kürt vatandaşlarımız_x000D_ gibi sorunu yok. Sorun Kürtlerin terör örgütü sorunudur, PKK sorunudur. Terör_x000D_ örgütüne, onların yandaşlarına destekçilerine, siyasi uzantılarına; Türkiye tek_x000D_ vatan olarak, tek millet olarak, tek devlet olarak, tek bayraklı bir millet_x000D_ olarak ilelebet yoluna kararlılıkla devam edecek. Kimse bizi bu yoldan_x000D_ döndüremez.

_x000D_ _x000D_

 

_x000D_ _x000D_

ALMANYA İLE TÜRKİYE İLİŞKİLERİNİ ZEDELEMİŞTİR

_x000D_ _x000D_

Kimin dost, kimin dost olmadığını bugünlerde çok iyi_x000D_ görüyoruz. Almanya'da bir karar çıktı. Alman parlamentosu bir yalana imza attı._x000D_ 100 yıl önce 1. Dünya Savaşı şartlarında her ülkede yaşanan bir göç olayını_x000D_ bugün önümüze soykırım olarak getirmeye çalışanlar şunu bilmeli ki, Türkiye_x000D_ tarihiyle de, milletiyle de gurur duyuyor. Eski defterlere bakarsak o_x000D_ defterlerde e az hesabı bulunan Türkiye'dir. Daha dün Bosnalı kardeşlerimizin_x000D_ katledilmesi karşısında ağızlarını açmayanlar bugün Ermenilerin hamiliğine_x000D_ soyunmuşlar. Kim ne yaparsa yapsın, bu karar Almanya ile Türkiye ilişkilerini_x000D_ zedelemiştir. Yanlıştan kısa sürede dönülür umarım.

_x000D_ _x000D_

 

_x000D_ _x000D_

TÜRKİYE'NİN 2023 HEDEFLERİ

_x000D_ _x000D_

Türkiye 2007'de yapılan referandumla birlikte bir karar_x000D_ verdi. Artık ben cumhurbaşkanımı doğrudan seçeceğim. Sizler 2014'te Türkiye_x000D_ sevdalısı, milletin adamı Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçtiniz. Türkiye yeni_x000D_ bir anayasası olsun, darbeler kalıntısı bu anayasa Türkiye'nin işini görmüyor._x000D_ Yeni anayasada başkanlık sistemini de getirelim, partili Cumhurbaşkanlığı_x000D_ sistemini de getirelim. Bu çelişkiyi, kafa karışıklığını kaldıralım._x000D_ Türkiye'nin geleceğini, istikrarlı ve kararlı yürüyüşünün yolu yeni anayasadan_x000D_ geçiyor. Yeni anayasa ve yönetim sistemi Türkiye'nin 2023 hedeflerinin,_x000D_ milletimizin beklentisinin en önemli kararıdır. El birliğiyle yeni anayasayı da_x000D_ yapacağız, milletimizin gönlünü de yapacağız, yolunu da yapacağız, geleceğini_x000D_ de inşa edeceğiz" dedi.

_x000D_ _x000D_

Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasının ardından_x000D_ 180 milyon TL yatırım bedeli olan 188 projenin toplu açılışı gerçekleştirildi.

_x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!