Ulaşıma Kar Ve Tipi Engeli
Ulaşıma Kar Ve Tipi Engeli
Erzincan’da ulaşıma kar ve tipi_x000D_ engeli. Erzincan-Sivas karayolunda akşam saat 17.00 sıralarında etkisini_x000D_ gösteren yoğun kar yağışı ve tipi, karayolunda ulaşımı durma noktasına geldi.
Erzincan-Sivas karayolunun 40’ncı kilometresinde Sakaltutan_x000D_ geçidinde, kar yağışı ve yoğun tipi, nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı._x000D_ Etkili olan kar ve tipi nedeniyle doğu ile batıyı birbirine bağlayan Erzincan-_x000D_ Sivas karayolu kısa süreliğine ulaşıma kapandı. Erzincan- Sivas karayolunun_x000D_ 40´uncu kilometresinde olan Sakaltutan Geçidinde de ulaşım sık sık durma_x000D_ noktasına geliyor. Sakaltutan ve Kızıldağ geçitlerinde çok sayıda TIR ve kamyon_x000D_ yolda kaldı.
Yola çıkmakta endişeli olan TIR ve kamyon sürücüleri,_x000D_ dinlenme istasyonlarında kar ve tipinin durmasını bekliyor.
Sürücüler: “Kısmet olursa İran’a gideceğim. Yollar çok kötü._x000D_ Tuzlama yapıyorlar. Zor zor kendimizi buraya kadar attık. İnşallah bugün burada_x000D_ yatacağız. Yarın kısmet olursa gideceğiz. Allah’ın izni ile”
“Yollar kötü. Dağda zorlandık. Burada yatacağız. Daha_x000D_ ilerleyemeyiz bu saatten sonra buzlanmalarda olur”
“Yolculuk Kayseri’ye. Burada kaldık. Kar yapıyor. Tepe de de_x000D_ yağıyor. Yol kapalı. Biz de burada bekliyoruz. Yol kapalı. Sabaha kadar_x000D_ yatacağız”
“İran’dan geliyorum. Ankara’ya gidiyorum. Yol kötü. Buzlanma_x000D_
var” dediler.
Benzer Haberler
Hıdır Abdal Sultan'ı Anma ve Birlik Cemi
Haziran Ayında Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 23.902 Yolcuya Hizmet Verildi
Erzincan’da hasatla birlikte denetimler başladı
Başkan Aksun’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Vali Aydoğdu’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Karaman: “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Terörsüz Yeni Bir Dönem Başlıyor”
Wingsuit atlayışı nefesleri kesti
Erzincan’da vişne hasadı başladı