xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Üniversite-Sanayi-Kamu İşbirliği Çalıştayı

Erzincan Üniversitesi tarafından 3. düzenlenen_x000D_ Üniversite-Sanayi-Kamu İşbirliği Çalıştayı yapıldı.

_x000D_ _x000D_

Erzincan Üniversitesi tarafından başlatılan ve 3. sü_x000D_ düzenlenen Üniversite-Sanayi-Kamu İşbirliği Çalıştayı Hukuk Fakültesi konferans_x000D_ salonunda yapıldı.

_x000D_ _x000D_

Erzincan Üniversitesi_x000D_ Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda 3.’_x000D_ sü yapılan çalıştaya Vali Süleyman Kahraman, Erzincan Üniversitesi Prof. Dr._x000D_ İlyas Çapoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve iş adamları_x000D_ katıldı.

_x000D_ _x000D_

3. sü düzenlenen Üniversite-Sanayi-Kamu İşbirliği_x000D_ Çalıştayında bir konuşma yapan Erzincan_x000D_ Üniversitesi Prof. Dr. İlyas Çapoğlu yaptığı açıklamada; “KÜSİ (Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği) kapsamında_x000D_ yaptığımız 3. çalıştayına teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum._x000D_ Erzincan Üniversitesi olarak bir hayalimiz var, Anadolu'da Bir Dünya_x000D_ Üniversitesi olmak hayali. Bu hayalin altını doldurmak üzere eğitim öğretim_x000D_ araştırma faaliyetleri altında ve topluma dönük yüzü olarak sanayicisiyle iş_x000D_ adamları ile burada oluşturduğu bilgiyi katma değere dönüştürdüğü bir_x000D_ üniversite olma hayali var. Ancak bu şekilde Anadolu da bir dünya Üniversitesi_x000D_ oluruz diye hayal ettik ve 2013 yılında yola çıktık. Çünkü o yıla kadar_x000D_ üniversitenin eksiklerini kendine yeter durum sağlamamız gerekiyordu. 2013_x000D_ yılından sonra üniversitenin artık yüzünü şehre çevirmesi gerektiğini düşünerek_x000D_ bir çalışma başlattık. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarını üniversite yönetimiyle_x000D_ birlikte bu çalışmayı başlattık.” dedi.

_x000D_ _x000D_

Üniversite-Kamu ve Sanayi işbirliğinin_x000D_ üst düzeyde olması gerektiğini belirten Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, ise_x000D_ yaptığı konuşmada; “2016 yılının ilk günlerinde gerçekleştirilen bu çalıştayın,_x000D_ şehrimizde bir sinerji oluşturacağını düşünüyorum. Bu anlayış doğrultusunda_x000D_ üniversite-sanayi-kamu işbirliği çalıştayının ufuk açıcı olacağına inanıyorum._x000D_ Devletimiz, her ilde bir üniversite açmış ve milyonlarca gencimizin eğitim_x000D_ aldığı modern mekânlar inşa etmiştir. Erzincan Üniversitesi de her sene hızla_x000D_ gelişen ve potansiyeli artan bir üniversitemizdir. Şehrimizin her alanda_x000D_ kalkınması için üniversite-kamu ve sanayi işbirliğinin üst düzeyde olması_x000D_ gerekmektedir. Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi yönünde_x000D_ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Üniversitemizin öncülüğünde birçok_x000D_ kamu kurum ve kuruluşun da katkısıyla bir iş birliği kurulu oluşturulmuştur. Bu_x000D_ projeler sayesinde şehrimizde tüm sektörlerde önemli gelişmeler sağlanmıştır._x000D_ Şehrimizde yeni istihdam alanlarının açılması için çalışmalarımızı el_x000D_ birliğiyle sürdürmeliyiz. Üniversite-Kamu-Sanayi işbirliğiyle şehrimizin cazibe_x000D_ merkezi olacağına yürekten inanıyorum. Yeter ki biz, hedeflerimizi belirleyip_x000D_ bunun için uygun ortamları oluşturalım” dedi.

_x000D_ _x000D_

Yapılan konuşmaların ardından program Ontario_x000D_ Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TÜBA Asıl Üyesi Prof Dr. İbrahim Dinçer'in_x000D_ 'Bİlgiden Ürüne Gİden Yolda Üniversitenin Rolü' ve Araştırmacı Sanayici İş_x000D_ Adamı Dr. Hasan Çep’in 'Bilgiden Ürüne Gİden Yolda İşadamının Rolü' konulu_x000D_ sunumlarıyla devam etti.

_x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!