Vali Kahraman, “Çocuklarımız Yalnız Değil…”
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Hanımefendi Muhsine Kahraman, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Başak Çocuk Evi'ndeki çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldiler.
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Hanımefendi Muhsine_x000D_
Kahraman, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Başak Çocuk_x000D_
Evi'ndeki çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldiler.
Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Ramazan Ayı iftar programları_x000D_
kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Süleyman Kahraman ve eşi Hanımefendi_x000D_
Muhsine Kahraman, son olarak Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne_x000D_
bağlı Başak Çocuk Evi'ndeki çocuklarla iftar yemeğinde buluştular. Aile ve_x000D_
Sosyal Politikalar İl Müdürü Muammer Doğan ve eşi, Çocuk Evleri Müdürü Kübra_x000D_
Kılıç ile bakım personelinin de katıldığı iftar programı aile sıcaklığını_x000D_
aratmayacak bir ortamda gerçekleşti.
Korunmaya muhtaç kız çocukları_x000D_ ile aynı sofrayı paylaşan Vali Süleyman Kahraman ve eşi Hanımefendi Muhsine_x000D_ Kahraman, çocuklarla bir süre sohbet ederek, çocukların ihtiyaçları ve_x000D_ sıkıntıları konusunda bizzat kendilerinden bilgiler aldılar.Devletimizin kendileri için_x000D_ sunduğu bu imkanların son derece güzel olduğunu dile getiren çocuklar, Vali_x000D_ Kahraman'ın ve eşi Hanımefendinin evlerinde bir iftar sofrasında kendilerini_x000D_ yalnız bırakmamalarının mutluluk verici olduğunu söylediler. Bugüne kadar verdikleri_x000D_ desteklerden dolayı Vali Süleyman Kahraman ve eşi Hanımefendi Muhsine_x000D_ Kahraman’a teşekkürde bulunan çocuklar, “biz burada sizler sayesinde aile_x000D_ eksikliğimizi hiç hissetmiyoruz” ifadelerini kullandılar.
Vali_x000D_ Süleyman Kahraman ve eşi Hanımefendi Muhsine Kahraman, gerek devlet olarak_x000D_ gerekse de birey olarak her zaman çocukların yanlarında olduklarını_x000D_ belirttiler. Burada çocukların kendi evlerinde ve kendi elleri ile yaptıkları_x000D_ yemekler ile iftarlarını açan Vali Süleyman Kahraman ve eşi Hanımefendi Muhsine_x000D_ Kahraman, yemek sonrasında lezzetli menülerden dolayı çocuklara teşekkür_x000D_ ettiler.
Benzer Haberler
Erzincan Bahçelerinde Teknoloji Zamanı
Yangın Yaraları Sarıldı
Tarım sahada survey çalışması yapıyor
Kırsalda Bereket Projesi Erzincan Sonuçları
Buğday Meydanı’ndaki Çalışmalar Bir Haftada Tamamlandı
Arıcılar oğuldan mutlu
Gürcistanlı Nino, Erzincan tarımına renk katıyor
O Artık Erzincanlı