Vali Makas, İlk İftarını Kara Ailesi ile Yaptı
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Ramazan ayının ilk gününde, Hocabey Mahallesi’nde ikamet eden Kara ailesiyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Ramazan ayının ilk gününde, Hocabey Mahallesi’nde ikamet eden Kara ailesiyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.
Ev sahibi Yaşar Kara ve aile bireyleri ile iftar yapan Vali Makas, iftar sofrasını kendileri ile paylaşmalarından dolayı Kara ailesine teşekkür ederek, “Ömrümüze nice güzellikler katarak, kalplerimizde ve evlerimizde eşsiz bir manevi atmosfer oluşturan mübarek Ramazan ayının Kara ailesine, tüm Erzincanlı Hemşehrilerimize, Aziz Milletimize ve bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Kara ailesi, Vali Mehmet Makas’ı kendi evlerinde aynı iftar sofrasında ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, teşekkür ettiler.


Benzer Haberler
Biz Bir Aileyiz
İliçli siyasiler ve muhtarlar yetkilere seslendi: “Sesimizi duyun, madeni açın”
Bakan Yardımcısı Mumcu’dan Erzincan’a Müjde
Vali Aydoğdu’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun: En büyük engel körelmiş kalplere sahip olan zihniyetlerdir
Alpay Kabadayı’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Süleyman Karaman’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan’da Mera Islah Çalışmaları Hız Kesmiyor