Vali Makas Işıkpınar Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu
Erzincan Valisi Mehmet Makas, geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışlar sonrası taşkınların yaşandığı Işıkpınar Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
Erzincan Valisi Mehmet Makas, geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışlar sonrası taşkınların yaşandığı Işıkpınar Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
Vali Mehmet Makas ve beraberinde Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, MHP Erzincan İl Başkanı Salih Aksu ve ilgili kamu kurum müdürleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışlar sonrasında meydana gelen taşkınlar nedeniyle zarar gören sulama kanallarında incelemelerde bulundu.
Vali Makas, sulama kanallarının temizlenmesi ve mahalle içerisinden geçen derede taşkın olmaması için Erzincan Belediyesi, Erzincan İl Özel İdaresi ve Devlet Su İşleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Benzer Haberler
Sarıgül, dünyada herkese yer var. Tahammül edelim, affedelim
Vali Aydoğdu’dan Kurban Bayramı Mesajı
Zabıta Ekipleri Tatlı İmalathanelerinde Denetimlerini Sürdürüyor
Kabadayı: “Bu Bayram da Birlikteyiz, Beraberiz”
Karaman’dan Kurban Bayramı Mesajı
Hayvan Pazarında bayram yoğunluğu
Başkan Bekir Aksun’dan Kurban Bayramı Mesajı
Tanoğlu’ndan Kurban Bayramı Mesajı: “Birlik ve Dayanışma İçinde Nice Bayramlara”