Vali Makas'tan, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümü mesajı
Erzincan Valisi Sayın Mehmet Makas, Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.
Erzincan Valisi Sayın Mehmet Makas, Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü Münasebetiyle Bir Mesaj Yayımladı.
Vali Makas mesajında: “Kurulduğu günden itibaren ülkemizin huzur ve güvenliği için olağanüstü gayretler sergileyen; Devletin bekası, kamu düzeninin tesisi, halkın can ve mal emniyetinin temini için fedakârca çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümünde polisimizin haklı gurur ve heyecanını bir kez daha paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Kökleri 178 yıl öncesine dayanan Polis Teşkilatı’mız, şanlı mazisinde takdire şayan başarılar elde etmiştir. Başta Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruma ve vatandaşlarımıza huzur ve güven ortamı tesis etme noktasında büyük fedakarlıklarda bulunan bu köklü teşkilatımızın mensupları, insanımızın müreffeh bir yaşam sürmesinden, millî birlik ve beraberliğimizin sağlanmasına kadar Aziz Milletimize, ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuş, şimdi de aynı şevk ve iştiyakla çalışmalarını sürdürmektedir.
En zor günlerde halkımızla bütünleşmeyi başaran kahraman polislerimiz, 11 ilimizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde de vatandaşlarımızın yardımına koşmuş, arama kurtarma çalışmalarından asayişin sağlanmasına kadar pek çok alanda depremzede vatandaşlarımızın yanında olmuştur.
Gücünü halktan ve kanunlardan alan emniyet teşkilatımız, Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için olağanüstü bir gayret göstermektedir. Bunun neticesinde hepimizin takdirini ve güvenini kazanmıştır. Halkımızın duyduğu bu güveni korumak, tüm teşkilat mensuplarımızın öncelikli görevi olmalıdır. Zira halkla bütünleşmeyen, halkın istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeyen hiçbir kurum kalıcı olamaz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyor, Polis Haftası’nın tüm emniyet mensuplarımızın mesleğe olan sevdalarının, ülkemize, insanımıza olan bağlarının artarak devam etmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Görevi başındayken şehit olan polislerimizi rahmetle minnetle anıyor, ilimizin huzur ve güvenliği için çalışan her kademedeki emniyet mensubumuza başarılar diliyorum.” dedi.
Benzer Haberler
Erzincan İl Özel İdaresi mülkiyeti kendisine ait dükkan ve ofisleri satışa çıkardı
Erzincan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 107’nci yılı
Başkan Aksun’dan, 13 Şubat Mesajı
Özmen’den, 13 Şubat Mesajı
AK PARTİ ERZİNCAN İL BAŞKANI ALPAY KABADAYI’DAN 13 ŞUBAT KUTLAMASI
MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KARAMAN'DAN İLİÇ ALTIN MADENİ KAZASININ 1. YIL DÖNÜMÜNDE ANMA MESAJI!
Siyasi Parti İl Başkanlarından Ortak Açıklama
İki Proje İmzalandı Hayata Geçiyor