xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 Telefon

WhatsApp
Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

28. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Erzincan’da gelir vergisi ve_x000D_ kurumlar vergisinde dereceye giren vergi rekortmenleri için Maliye Bakanlığı_x000D_ tarafından gönderilen teşekkür belgeleri Erzincan Valisi Ali Arslantaş_x000D_ tarafından verildi.

_x000D_ _x000D_


_x000D_ Toplumun tüm kesimlerinde vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü_x000D_ olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla Vergi Haftası kutlamaları her_x000D_ yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor. 28. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında_x000D_ gelir ve kurumlar vergisinde ilimizde dereceye giren kişi ve kurum temsilcileri_x000D_ Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen teşekkür belgelerini Erzincan Valisi Ali_x000D_ Arslantaş’ın elinden aldılar.

_x000D_ _x000D_


_x000D_ Toplanan vergilerin, bir kişi, kurum ya da kuruluşa ait olmadığını, toplanan_x000D_ her kuruş vergide kamunun hakkı olduğunu söyleyen Erzincan Valisi Ali_x000D_ Arslantaş, toplanan vergilerle ülkemizde hastaneler, okullar, yollar_x000D_ yapıldığına dikkat çekti.

_x000D_ _x000D_


_x000D_ Erzincan Valisi Ali Arslantaş, vergisini ödeyerek, ülkemizin gelişmesine katkı_x000D_ sağlayan tüm mükelleflere kolaylıklar diledi.

_x000D_ _x000D_
Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!