Yardımlaşma kampanyasında gönüllü çalışan vatandaşlara Teşekkür Belgesi
Yardımlaşma kampanyasında gönüllü çalışan vatandaşlara Teşekkür Belgesi verildi.
Yardımlaşma kampanyasında gönüllü çalışan vatandaşlara Teşekkür Belgesi verildi.
Belediye Başkanı Bekir Aksun Deprem felaketinde gerçekleştirilen yardım kampanyalarında gönüllü olarak çalışan vatandaşlarla bir araya gelerek kendilerine Teşekkür Belgesi verdi.
Belediye Başkanı Aksun, 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Merkezli 11 İli etkileyen Deprem felaketinde, Ulusal Seferberliğin bir parçası olarak şehirde yürütülen yardım kampanyalarında Belediye ERMEK biriminde ve Yardım Çadırında gönüllü olarak çalışan 100 vatandaşla Erzincan Belediyesi Aşevinde bir araya gelerek Teşekkür Belgesi verdi.
Belediye Başkanı Bekir Aksun Teşekkür Belgesinde; “06 Şubat tarihinde gerçekleşen, 11 ilimizde milyonlarca insanımızı etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi, bizleri derinden etkilemiştir. Bu süreçte milletçe eşine az rastlanır bir yardımlaşma örneği sergiledik. Ülke genelinde milyonlarca vatandaşımız, afet bölgesi için seferber oldular.
İlimizde de Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz yardımlaşma organizasyonuna, hemşehrilerimiz büyük teveccüh gösterdiler.
Ulusal bir seferberliğin parçası olarak şehrimizde yürütülen kampanya süresince, kötü hava şartlarına rağmen hiçbir beklenti içerisinde olmadan gönüllü olarak, canla başla mücadele ettiniz. Geleceğimiz adına umutlarımızı güçlendirdiniz.
Erzincan halkı ve Türk Milleti adına sizlere şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.
Benzer Haberler
Hıdır Abdal Sultan'ı Anma ve Birlik Cemi
Haziran Ayında Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 23.902 Yolcuya Hizmet Verildi
Erzincan’da hasatla birlikte denetimler başladı
Başkan Aksun’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Vali Aydoğdu’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Karaman: “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Terörsüz Yeni Bir Dönem Başlıyor”
Wingsuit atlayışı nefesleri kesti
Erzincan’da vişne hasadı başladı