Zabıta Ekipleri Unlu Mamuller Üretiminde Denetimlerini Sıkılaştırıyor.
Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Polat ve zabıta ekiplerimiz tarafından poğaça, simit vb. unlu mamuller üreten iş yerlerine günün ilk saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerle, gramaj, hijyen ve ruhsat denetimleri yapıldı.
Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Polat ve zabıta ekiplerimiz tarafından poğaça, simit vb. unlu mamuller üreten iş yerlerine günün ilk saatlerinde gerçekleştirilen denetimlerle, gramaj, hijyen ve ruhsat denetimleri yapıldı.
Denetimler sonucunda bazı iş yerlerinde belirtilen gramajlara uyulmadığı tespit edildi ve eksik gramajlı ürünlere el konuldu. Bu durumla ilgili gerekli tutanaklar tutularak işlem başlatıldı.
Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşların sağlığını korumak ve işletmelerin standartlara uygunluğunu sağlamak amacıyla denetimlerini düzenli olarak sürdürüyor. Halk sağlığını tehdit edebilecek herhangi bir duruma karşı duyarlılık gösteren ekiplerimiz, halk sağlığını en üst düzeyde tutmayı hedefliyor.
Unlu mamuller üretimi yapan iş yerlerine yönelik yapılan denetimler sürekli devam edecek. İşletme sahiplerine de gerekli standartlara ve hijyen konusuna uymaları gerektiği belirtildi.
Zabıta Müdürlüğümüz tarafından yapılan denetimler düzenli olarak devam etmektedir
Benzer Haberler
Haziran Ayında Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 23.902 Yolcuya Hizmet Verildi
Erzincan’da hasatla birlikte denetimler başladı
Başkan Aksun’un 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Vali Aydoğdu’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Karaman: “Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde Terörsüz Yeni Bir Dönem Başlıyor”
Wingsuit atlayışı nefesleri kesti
Erzincan’da vişne hasadı başladı
Erzincan’da duplikasyon bağı kuruluyor