Zincirle direğe bağlanan ve kuyuya düşen köpeklerin yardımına itfaiye ekipleri yetişti
Kuyuya düşen köpeğin ve kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından ağaca zincirlenen köpeğin yardımına Erzincan Belediyesi İtfaiye ekipleri yetişti.
Kuyuya düşen köpeğin ve kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından ağaca zincirlenen köpeğin yardımına Erzincan Belediyesi İtfaiye ekipleri yetişti.
Erzincan Başbağlar mahallesinde boş bir arazi de üzeri kapalı ve bir kısmı çökmüş olan kuyuya düşen köpeğin sesini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından bölgeye yönlendirilen Erzincan Belediyesi İtfaiye ekipleri bölgede bir süre araştırma yaptıktan sonra köpeğin düştüğü kuyuyu tespit ederek köpeği bulunduğu yerden çıkardı.
Yine itfaiye ekipleri başka bir ihbara gittiklerinde ise Kavakyolu mahallesinde bir köpeğin zincir ile bir direğe bağlanmış olduğunu tespit etti. Boynundan zincirlenmiş ve uzun süredir bağlı bulunması nedeniyle zincirin boynunun yaraladığını hayvanın aç ve susuz durumda olduğunu tespit eden ekipler gerekli müdahaleyi yaparak kurtarılan köpeğin tedavi edilmesi için Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne ait barınağa götürdü.


Benzer Haberler
Biz Bir Aileyiz
İliçli siyasiler ve muhtarlar yetkilere seslendi: “Sesimizi duyun, madeni açın”
Bakan Yardımcısı Mumcu’dan Erzincan’a Müjde
Vali Aydoğdu’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun: En büyük engel körelmiş kalplere sahip olan zihniyetlerdir
Alpay Kabadayı’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Süleyman Karaman’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı
Erzincan’da Mera Islah Çalışmaları Hız Kesmiyor